(Click pentru a naviga în galerie. Credit Foto: Facebook “Mercedes Cup”)

Turneul ATP 250 Series – cu premii în valoare de 606.525 € – “Mercedes Cup” de la Stuttgart  a ajuns în faza sferturilor de finală. Acestea vor fi:

Dominic Thiem (Austria, 7) [3] – Mikhail Youzhny (Rusia, 76)

Roger Federer (Elveţia, 3) [1] – Florian Mayer (Germania, 226) [Q]

Philipp Kohlschreiber (Germania, 26) [7]  – Radek Stepanek (Cehia, 31) [Q]

Juan Martin del Potro (Argentina, ) [WC] – Gilles Simon (Franţa, 18) [4]

După cum observăm, pe lângă cei 4 capi de serie rămaşi în turneu, s-au infiltrat în sferturile de finală alţi 4 jucători necotaţi, dar departe de a fi nişte anonimi, 2 dintre ei veniţi din calificări şi unul beneficiar al unui wild card.

Astfel, Mikail Youzhny (fost 8 ATP / ianuarie 2008) a preluat culoarul spaniolului Feliciano Lopez [5] , după ce l-a învins pe acesta în primul tur, Florian Mayer (fost 18 ATP / iunie 2011) pe cel a lui Victor Troicki [6], la fel, după ce l-a eliminat pe sârb în primul tur, Radek Stepanek (fost 4 ATP / noiembrie 2012) l-a scos din cursă pe Marin Cilic [2] în optimi şi în sfârşit Juan Martin del Potro (fost 4 ATP / ianuarie 2010) nu a eliminat vreun cap de serie, dar l-a învins pe Grigor Dimitrov în primul tur şi apoi pe australianul John Millman, care îl eliminase la rându-i pe Loucas Pouille [8].

Tablourile ATP actualizate

Ordinea de joc de astăzi de la Stuttgart

*

Iată mai jos o Galerie Foto exclusivă pe care prietena TeniSite, Andreea Ionescu, aflată la turneu, ne-a pus-o cu amabilitate la dispoziţie. În fotografii îi puteţi recunoaşte pe Roger Federer şi Dominic Thiem în timpul meciurilor din optimi, dar şi pe Horia Tecău şi Florin Mergea la antrenament.

(Click pentru a naviga în galerie. Credit Foto: Andreea Ionescu)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.