Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 5 imagini:
Simona în timpul primelor jocuri ale partidei cu Pavlyuchenkova

Ploaia a întrerupt programul zilei de ieri la WTA Premier 5 “Coupe Rogers présentée par Banque Nationale”, astfel că Sorana Cârstea nici nu şi-a început meciul, în timp ce partida Simonei Halep a fost întreruptă în setul 1.

Partidele lor – contând pentru turul 2 (R32) – vor fi continuate / începute astăzi, după următoarea ordine de joc:

  • în al doilea meci de pe arena centrală, unde sesiunea începe la ora 18.00, după un meci întreg din optimile de finală, nu mai devreme de ora 19.30, va începe partida:

Simona Halep (1 WTA) [1]Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia, 28, clasament maxim: 13 WTA / februarie 2011, 27 de ani), întreruptă la scorul 4-3 pentru jucătoarea din Rusia şi cu Simona la serviciu. Până la acest scor, s-a jucat timp de 39′ şi s-au înregistrat câte două break-uri de fiecare parte.

  • în al 3-lea meci de pe terenul semicentral “Banque Nationale” – sesiunea începe tot la ora 18.00 – după un meci întreg şi finalizarea partidei Konta – Azarenka întreruptă la scorul: 6-3, 3-0 probabil în jurul orei 20.00 se va da startul meciului:

Sorana Cîrstea (54 WTA) – Venus Williams (SUA, 14, clasament maxim: 1 WTA / februarie 2002, 38 de ani) [13]

Ambele jucătoare românce vor lupta pentru a se califica în aceeaşi optime de finală, care este programată tot astăzi, a doua partidă (ultima) din sesiunea de seară de pe terenul central, sesiune care va începe la ora 1.30 AM (la noapte).

*

Firesc, perechea Mihaela Buzărnescu / Monica Niculescu s-a retras din proba de dublu, după accidentarea suferită de Miki.

Ordinea de joc – 09.08 – WTA Rogers Cup Montréal 2018

Galerie videoclipuri (3)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.