Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 5 imagini din timpul partidei

Madison Keys s-a calificat astăzi în cea de-a treia semifinală la un turneu de Mare Şlem, după cele de la Australian Open 2015 şi US Open 2017.

În primul sfert de finală încheiat la Roland Garros 2018:

Madison Keys (SUA, 13 WTA) [13] – Yulia Putintseva (Kazahstan, 98) 7-6(4) 6-4

Partida a durat 1h24′.
Putintseva a câştigat prima cu returul, dar Keys a revenit şi la 6-5 a avut două mingi de set pe serviciul adversarei. Kazaha le-a salvat, a condus cu 2-0 în tie-break, dar apoi a cedat iniţiativa.
În manşa a doua Keys s-a distanţat datorită unicului break din jocul 7. În rest, toate jocurile au fost câştigate categoric cu serviciul, niciun game nu a necesitat prelungiri.

Madison Keys aşteaptă acum rezultatul celeilalte semifinale de pe jumătatea inferioară a tabloului: Sloane Stephens (SUA, 10 WTA) [10] Daria Kasatkina (Rusia, 14) [14], care se dispută acum.

Ea este sigură că va progresa un loc datorită celor 780 de puncte acumulate pentru calificarea în semifinale şi rămâne angrenată în lupta cu Angelique Kerber şi Daria Kasatkin pentru zona inferioară a top 10 WTA.

Yulia Putintseva, care era pe cale să părăsească top 100 WTA înaintea Roland Garros, s-a redresat la timp, şi datorită turneului foarte bun reuşit aici, va reveni în top 60.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.