Galerie: Garcia, Sharapova şi Kostyuk
Credit foto: Jimmie48 Photography / Porsche Tennis / WTA

Caroline Garcia a obţinut astăzi prima victorie – după 4 înfrângeri – în faţa Mariei Sharapova – beneficiară a unui wild card –  în partida din primul tur (R32) al turneului WTA Premier “Porsche Tennis Grand Prix” de la Stuttgart.

Pentru aceasta, Garcia a trebuit să revină de la 0-1 la seturi şi să câştige un set doi foarte echilibrat, în care a condus cu 4-2, s-a văzut egalată şi a câştigat tie-break-ul în ultimă instanţă, după ce Sharapova egalase de la 6-3 la 6-6.
În decisiv, Maria a condus: 2-0, Caroline a egalat şi s-a desprins cu break-ul hotărâtor în jocul 9.

Astfel, Maria Sharapova rămâne fără victorie, din ianuarie, din turul 2 al Australian Open încoace, răstimp în care a înregistrat 4 înfrângeri, numărând-o şi pe cea de astăzi: în turul 3 la Australian Open – Kerber, în turul 1 de la WTA Premier 5 DohaMonica şi la WTA Premier Mandatory Indian Wells – Osaka şi va părăsi top 50 la sfârşitul acestei săptămâni.

Caroline Garcia (Franţa, 7 WTA) [6] – Maria Sharapova (Rusia, 46) [WC] 3-6, 7-6(6), 6-4 în 2h44′

*

În altă partidă, Marta Kosytuk a câştigat prima partidă pe un tablou principal, după cele de pe tabloul unui turneu de Mare Şlem – Australian Open 2018 şi jucătoarea în vârstă de doar 15 ani, avanseză în interiorul top 140.

Marta Kostyuk (Ucraina, 158 WTA) [Q] – Antonia Lottner (Germania, 151) [WC] 6-4, 6-1 în 1h19′

*

Învingătoarele din partidele de mai sus se vor întâni în optimile de finală.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.