Simona Halep la şedinţa foto WTA, destinată Zilei Internaţionale a Femeilor
Irina Begu în GIF-ul de  mai jos

Simona Halep a acordat la Indian Wells tradiţionalul interviu de dinaintea turneului (videoclip la sfârşitul ştirii):

Întrebare: Ai fost în Las Vegas înainte să vii aici. Cum ţi-a plăcut?

Simona: Îmi place să merg acolo pentru câteva zile. După 3-4 zile mă plictisesc, dar e frumos şi m-am bucurat de sejur. Ne-am cazat într-un hotel frumos şi doar ne-am plimbat prin zonă.

Î.: Deci n-ai jucat la cazinou.

Simona: Nuu, nu-mi place, nu merg acolo, dar ne-am simţit bine oricum.

Î.: Ai câştigat turneul de la Indian Wells, trecând de Serena în drumul spre finală (wo, în semifinale, n.n.). Ce amintiri ai de atunci?

Simona: Am amintiri minunate. Fiecare an mi-a oferit o experienţă extraodinară şi am jucat meciuri tari. Anul în care am câştigat turneul a fost cu adevărat special. De aceea mă simt bine aici, sunt bucuroasă că am revenit şi sper să câştig câteva meciuri.

Î.: A trebuit să te retragi de la Doha. Cum te simţi acum?

Simona: A trebuit să-mi iau câteva zile de pauză. Nu a fost uşor să-mi regăsesc ritmul la revenire. Muncesc din greu în fiecare zi ca să-mi regăsesc nivelul de la Doha şi de la Australian Open şi fiecare zi este o nouă provocare.

Î.: Legat de revenirile Serenei şi a Vikăi. Cum va fi să le revezi pe teren?

Simona: Mă bucur să o revăd pe Serena, a fost mereu o sursă de inspiraţie pentru mine şi este extraordinar ce a făcut. Să ai un copil este lucrul cel mai minunat din lume şi sunt sigură că este pregătită să câştige meciuri şi turnee.

*

Astăzi intră în turneu capii de serie la turneul WTA Premier Mandatory “BNP Paribas Open“.

Mai întâi cei de pe jumătatea superioară a tabloului, aşadar Simona Halepvideoclip de la ultimul antrenament la sfârşitul ştirii – îşi va face intrarea în turneu (BYE în primul tur), dar şi Irina Begu, care a câştigat o partidă ca să ajungă în turul 2 (R64).
De asemenea, în turul 1 (R32) al probei de dublu va evolua Mihaela Buzărnescu, la al doilea turneu în echipă cu Alizé Cornet.

Ordinea de joc este următoarea (sesiunile încep pe toate terenurile la ora 21.00):

  • în a doua partidă de pe terenul 8, cu începere de la ora aproximativă 22.30:

Mihaela Buzărnescu (72 WTA la dublu) / Alizé Cornet (Franţa, 131) – Barbora Krejcikova (33) / Katerina Siniakova (ambele Cehia, 9) [6] 

Krejcikova/ Siniakova sunt învinsele perechii Irina Begu / Simona Halep din finala WTA International Shenzhen 2018. Ulterior ele au jucat semifinale la WTA premier 5 Doha.

  • în a 3-a partidă de pe terenul central – Stadium 1 – cu începere de la ora aproximativă 24.00:

Simona Halep (1 WTA) [1]Kristýna Plíšková (Cehia, 77, clasament maxim: 35 WTA / iulie 2017, 25 de ani)

Palmares direct: 1-0
Simona a câştigat la la WTA Premier Mandatory Madrid 2017: 6-1, 6-2 în R64.

Kristýna Plíšková ocupă locul 147 în clasamentul sezonului, căci după un început bun, sferturi la WTA International Shenzhen – inclusiv o victorie la Ostapenko (7) – nu a mai câştigat decât un meci: în primul tur al calificărilor WTA Premier St. Petersburg, la Basak Eraydin (173), înregistrând în schimb înfrângeri la Flipkens (73) – WTA International Hobart, Radwanska (35) – Australian Open, Tereza Martincova (146) – St. Petersburg şi Renata Zarazua (253) – WTA International Acapulco.

  • în a 4-a partidă de pe terenul 3 – cu începere de la ora aproximativă 1.30 AM:

Irina Begu (36 WTA) – Karolina Plíšková (Cehia, 5, clasament maxim: 1 WTA / iulie 2017, 25 de ani) [5]

Palmares direct: 1-1

Credit Info: itftennis.com

Karolina Plíšková ocupă locul 8 în clasamentul sezonului 2018, după semifinale la WTA Premier Brisbane – a piedut la Svitolina (6), sferturi  de finală la Australian Open – a pierdut la Simona Halep (1), optimi la WTA Premier 5 Doha – a pierdut la CiCi Bellis (48) şi sferturi la WTA Premier Dubai – a pierdut la Kerber (9).

Ordinea de joc – 09.03 – WTA BNP Paribas Open Indian Wells 2018


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.