Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 3 / 5 imagini

Simona Halep a primit trofeul cuvenit finalistei Australian Open 2018, performanţă pentru care va fi recompensată cu 1.300 de puncte WTA şi un premiu financiar în valoare de 2.000.000 AUD (1.306.142 €).

Câştigătoarea titlului, Caroline Wozniacki, acumulează 2000 de puncte WTA – care îi vor permite ca de luni 29 ianuarie să preia şefia clasamentului WTA – şi un premiu financiar în valoare de 4.000.000 AUD (2.602.315 €).

În discursul de acceptare al trofeului, Simona Halep a spus:

Nu mi-e uşor să vorbesc acum, dar mai întâi de toate vreau s-o felicit pe Caroline: ai jucat extrordinar de-a lungul turneului. Felicitări de asemenea echipei tale, tatălui tău, pentru ce a făcut în toţi aceşti ani. Este uluitor. Felicitări şi noroc pe viitor.
Pentru mine a fost un turneu excelent. L-am început rău, cu o accidentare la gleznă, dar mi-am propus să dau tot ce am la fiecare partidă, ceea ce am făcut şi sunt bucuroasă că am jucat din nou o finală la un turneu de Mare Şlem.
Desigur, sunt tristă că nu am putut câştiga astăzi, dar Caroline a fost mai bună ca mine.
Dar voi continua să lupt, mai am mulţi ani în faţă şi sper că mă voi mai întâlni cu o provocare precum cea de astăzi.
Vreau, de asemenea, să mulţumesc echipei mele, fiecărui membru în parte, care muncesc din greu în fiecare zi. Vă mulţumesc că sunteţi alături de mine mereu.
Mulţumesc familiei mele, celor de acasă care ne urmăresc acum.
Tristă, că nu am reuşit a treia oară, dar poate că a 4-a oară va fi cu noroc.
Vă mulţumesc că m-aţi susţinut la acest turneu, spectatorilor – dar şi suporterilor mei din toată lumea – şi sper ca la anul să vă revăd pe aceleaşi locuri.
Vă mulţumesc!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.