Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

5 Slideshow-uri a câte 5 imagini

În cea de-a doua partidă de simplu a rundei a doua din Grupa Boris Becker la Turneul Final ATP – Londra 2017, Roger Federer şi-a asigurat calificarea în semifinale, după ce a câştigat o partidă dramatică:

Roger Federer (Elveţia) [2] Alexander Zverev (Germania) [3] 7-6(6), 5-7, 6-1

Partida a durat 2h12′.
În primul set, în care s-a câştigat doar cu serviciul, Roger a ratat două mingi de set la 6-5 pe serviciul lui Sascha, pentru ca în tie-break să fie nevoit la rându-i să salveze una, la 5-6, înainte de a se impune.
În al doilea, Federer şi-a recuperat serviciul – pe care îl pierduse în primul joc – în al 4-lea ghem, dar Zverev a făcut următorul break în ultimul joc al manşei.
În decisiv, Roger i-a permis tânărului lui adversar doar să-şi facă serviciul în primul joc, căci a urmat seria lui de 6 ghemuri consecutive.

Astfel, Roger Federer este calificat în semifinale, următorul loc urmând a fi decis în întâlnirea directă dintre Alexander Zverev şi Jack Sock.

*

În al doilea meci al zilei la dublu, în Grupa Eltingh / Haarhuis:

Ryan Harrison (SUA) / Michael Venus (Noua Zeelandă) [8] – Pierre-Hugues Herbert / Nicolas Mahut (ambii Franţa) [6] 6-7(4), 6-4, [10-5] în 1h40′

Harrison / Venus sunt calificaţi în semifinale, Herbert / Mahut şi Kontinen / Peers îşi vor disputa locul 2 în meci direct – iar Rojer / Tecău – care mai aveau o şansă teoretică (şi) printr-un joc al rezultatelor – sunt eliminaţi.

*

Galerie Videoclipuri (4): Rezumatul partidei Federer – Zverev, declaraţiile lui Federer şi Sock şi rezumatul zilei a treia:




LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.