Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 5 imagini

O partidă ce se anunţa dramatică, nu a fost chiar aşa, din cauza problemelor fizice ale lui Juan Martín de Potro. Şi John Isner a suferit vizibil, dar nu în aceeaşi măsură ca argentinianul:

În primul sfert de finală încheiat pe teren:

John Isner (SUA, 14) [9] – Juan Martín del Potro (Argentina, 17) [13] 6-4, 6-7(5), 6-4

Partida a durat 2h10′.
Isner şi-a adjudecat primul set datorită singurului break al manşei, pe care l-a făcut în ultimul joc.
În setul doi s-a mers cu serviciul atât în jocurile normale, cât şi în tie-break, diferenţa făcând o dubla greşeală a lui Isner la la 5-5, care i-a permis lui Del Potro să egaleze situaţia la seturi.
Şi tocmai când ne pregăteam de un set decisiv dramatic, Del Potro a început să aibă dureri la şold, vizibile atât în grimasele lui, cât mai ales în joc. Astfel americanul a reuşit să întoarcă jocul 3, în care primea, de la 15-40. Apoi şi-a apărat fără probleme acest break, nemaiforţând pe serviciul argentinianului, căci era evident că acesta nu mai este capabil să i-l pericliteze pe al lui.

Del Potro iese astfel din cursa pentru Turneul Final ATP – Londra 2017 (îi mai trebuia doar victoria de astăzi), iar John Isner – finalist anul trecut aici, are nevoie de victoria de turneu pentru a se califica.

Adversar în semifinale îi va fi Filip Krajinovic (Serbia, 77) [Q], care astăzi a primit ca bonus pentru reultatele bune din primele trei tururi, calificarea în semifinale datorată retragerii lui Rafael Nadal.

Galerie videoclipuri (5)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.