Turneul Premier 5 cu premii în valoare de 2.818.000 USD a ajuns în faza sferturilor de finală. Dacă nu s-a repetat situaţia de la Dubai, unde în sferturile finală nu a pătruns nicio jucătoare cotată cap de serie, nici aici surprizele nu au lipsit.

Astfel, doar 4 dintre cele 8 favorite mai sunt în turneu: Agnieszka Radwanska (3) [3], Garbiñe Muguruza (5) [4], Carla Suárez Navarro (11) [8], Roberta Vinci (10) [9].

Iar performerele de până acum ale turneului sunt: chinezoaica Saisai Zheng (72), cea care o eliminase în turul 2 pe Angelique Kerber [1] şi care ieri a confirmat trecând şi de o Eugenie Bouchard ce părea în revenire de formă: 7-6(6), 6-1; letona Jelena Ostapenko (88), cea care ieri a eliminat-o pe Petra Kvitova [5]: 5-7, 6-2, 6-1 după ce o eliminase şi pe Svetlana Kuznetsova (12); Andrea Petkovic, care nu a scos din cursă nicio favorită, dar care a beneficiat de culoarul creat de Margarita Gasparyan (o învinsese pe Karolina Plíšková [10]) şi Coco Vandeweghe (o eliminase pe Belinda Bencic [6]), performere pe care Petkovic le-a eliminat mai apoi şi Elena Vesnina (118), care după ce a învins-o pe Simona Halep [2], ieri a trecut şi de Caroline Wozniacki [13] cu 7-5, 5-7, 6-3.

După toate aceste peripeţii, au rezultat următoarele sferturi de finală, care se vor defăşura astăzi (click pe foto pentru a le mări):

de la 14.30: Saisai ZhengJelena Ostapenko

în continuare: Carla Suárez Navarro – Elena Vesnina

în continuare: Garbiñe MuguruzaAndrea Petkovic

nu înainte de ora 19.00: Roberta VinciAgnieszka Radwanska

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.