Două Slideshow-uri a câte 5 imagini

Într-o partidă ce tocmai s-a încheiat şi care a contat pentru optimile de finală (R16) ale turneului ATP Masters 1000 “Monte-Carlo Rolex Masters“:

Albert Ramos-Vinolas (Spania, 24 ATP, aflat la clasamentul maxim al carierei, 29 de ani) [15] – Andy Murray (Marea Britanie, 1) [1] 2-6, 6-2, 7-5

Partida a durat 2h32′.

În primul set au fost multe break-uri (4-2), dar Murray le-a făcut pe ultimele două. Datele problemei s-au schimbat în manşa a doua când Ramos-Vinolas nu şi-a mai pierdut serviciul şi în plus a câştigat de două ori pe cel al numărului 1 ATP.
În decisiv, lucrurile păreau clare: 4-0 pentru britanic. De aici a început însă revenirea spaniolului, care la 4-4, pe serviciul lui Murray a avut 40-0, dar a ales să nu rişte şi Andy nu l-a iertat, câştigând 5 puncte consecutive. Cu lecţia învăţată, Ramos-Vinolas a jucat agresiv în ultimele 3 ghemuri – chiar dacă la 4-5, a mai fost egalat încă o dată de Andy de la 40-0 şi a beneficiat şi de numeroasele erori ale adversarului său, pentru care două meciuri într-un interval de 24 de ore au fost, poate, totuşi prea mult, de-abia revenit după accidentarea la cot.

Ramos-Vinolas îl va întâlni în sferturile de finală pe Marin Cilic (Croaţia, 8) [5] care a trecut în cea de-a două optime de finală care s-a jucat astăzi de Tomas Berdych (Cehia, 12) [9] cu 6-2, 7-6(0) în 2h. Cilic a transformat de-abia a 7-a minge de set în prima manşă, iar în a doua a ratat o minge de meci la 5-4, adjudecându-şi însă apoi tie-break-ul de o manieră copleşitoare.

Se cunoaşte şi al treilea calificat în sferturi: Lucas Pouille (17) [11] care a beneficiat de abandonul compatriotul lui, Adrian Mannarino (56) [Q], la 3-0 în primul set, după 11′ de joc.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.