Galerie: Sorana şi Aljona la încălzire şi Sorana la repriza de autografe (pe tricolor a semnat ea) şi selfie-uri cu fanii, de după meci
Credit Foto: Twitter (foto 1 şi 2) &  (foto 3)

În optimile de finală ale probei de dublu la WTA Premier 5 “Internazionali BNL d’Italia”:

Sorana Cîrstea (147 WTA la dublu) / Jelena Ostapenko (Letonia, 50) – Svetlana Kuznetsova (Rusia, 100) / Karolina Plíšková (Cehia, 292) 6-3, 6-3

Partida a durat 1h2′.
În primul set, Sorana şi Aljona au reuşit singurul break în jocul 6 şi după ce au ratat 4 mingi de set la 5-2 pe serviciul adversarelor, au închis în următorul joc cu un game la zero.
În manşa a doua, ele s-au desprins cu două break-uri consecutive în jocurile 5 şi 7 pentru 5-2, când n-au reuşit să câştige pe propriul serviciu, dar au făcut-o imediat pe cel al adversarelor.

Am remarcat şi un gest sportiv al Soranei, care a recunsocut după un schimb intens la fileu că mingea îi atinsese braţul, touch-ul nefiind văzut de nimeni altcineva.

Astfel echipa Cîrstea/ Ostapenko se califică pentru a doua oară în sferturile de finală – după WTA International Seul 2017 – la al 3-lea turneu jucat împreună, dar acum la un nivel superior.
Ele vor fi recompensate cu câte 190 de de puncte WTA şi vor împărţi un premiu financiar în valoare de 18.269 € pentru calificarea în ultimele 8, unde le vor întâlni pe favoritele 3, Timea Babos (Ungaria, 4) / Kristina Mladenovic (Franţa, 11) [3], finalistele de săptămâna trecută de la WTA Premier Mandatory Madrid.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.