Galerie
Credit foto: sina.com & Jimmie48 Photography / Tenis Dunyasi Magazine
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 5 imagini

Simona Halep s-a calificat ieri în a 5-a semifinală a sezonului – după WTA International Shenzhen, Australian Open, WTA Premier 5 Doha şi WTA Premier Mandatory Indian Wells şi în a 4-a la turneul WTA Premier 5 “Internazionali BNL d’Italia”, după cele din 2013, 2015 şi 2017.

După victorie, Simona a spus:

În opinia mea a fost un meci bun. Mi-am propus s-o împing pe Garcia înapoi lovind adânc şi cred că mi-a reuşit destul de bine. Ea a greşit de câteva ori, am devenit încrezătoare şi am primit confirmarea că asta trebuie să joc, în concluzie estimez că nivelul tenisului meu a fost unul bun.

Ştiam înainte de partidă că trebuie să câştig ca să rămân pe locul 1. Sunt bucuroasă că am reuşit să-l păstrez câştigând pe teren, aşa că am un sentiment plăcut. Nu am simţit presiune, aţi văzut doar că am jucat relaxată. Nu mă mai gândesc atât de mult la asta, dar e bine de ştiut că sunt prima.

Despre partida de astăzi:

Cu certitudine mă aştept la un meci greu. Mereu a fost aşa împotriva Sharapovei. Dar ştiu că am şansa mea, aşa că dacă îmi fac jocul, voi reuşi o partidă bună.
Voi face tot posibilul ca s-o câştig, dar nu voi avea aşteptări. Voi intra pe teren şi voi da tot cea am mai bun. Asta îmi propun.

Este un meci deschis, oricine poate câştiga, iar eu nu mă gândesc la meciurile din trecut. Mă voi concentra pe meciul de mâine (între timp, azi, n.n.) şi vom vedea.

Rezumatul sfertului Halep – Garcia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.