Embed from Getty Images

Slideshow – 5 imagini de la festivitatea de premiere şi de la şedinţa foto a Elinei

După finala pierdută astăzi la WTA Premier 5 “Internazionali BNL d’Italia”, Simona Halep a spus la conferinţa de presă:

Corpul meu a fost încordat astăzi, n-am putut să stau în raliuri şi am greşit mult. Ea a jucat solid, ca de obicei. A făcut un meci bun şi categoric a meritat să câştige.

De fiecare dată când joc împotriva Sharapovei, mingea vine foarte plat, sunt nevoită să mă aplec şi apoi mă doare spatele, dar nu a fost vorba de o accidentare. Doar că astăzi nu am fost suficient de proaspătă ca să încep meciul mai bine.
N-am putut să alerg, ceea ce era absolut necesar, poate că m-am şi pripit, am greşit, ea nu a făcut-o. Asta în primul set, căci după aceea am început să joc puţin mai bine şi e ceva pozitiv că am putut să închei mai puternică.

Voi încerca să nu mai ratez atât – pentru că de fiecare dată când pierd un set categoric, din cauza asta se întâmplă – să-mi recâştig ritmul, să rămân concentrată, să nu renunţ la luptă, ceea ce nu s-a întâmplat în partida de astăzi.

Totul este o chestiune legată de ziua în care joci. Astăzi a fost o zi cu o formă fizică slabă, dar totuşi sunt mulţumită că am terminat în progres.

(Turneele de Mare Şlem), istoria le face speciale, simţi o presiune suplimentară, mai multe partide, dar ai o zi liberă între ele. Atmosfera este diferită, mulţi spectatori. Aşa că nu poţi să compari un turneu de Mare Şlem cu unul normal. Dar noi ar trebui să le abordăm la fel şi asta reuşeşti prin experienţă.

5-6 jucătoare sunt ceva mai bune pe zgură, dar tenisul feminin s-a schimbat, fiecare turneu este deschis şi fiecare are şansa ei să câştige, fie şi un Grand Slam, aşa că vom vedea. Nu vreau să fac pronosticuri, voi merge acolo (la Roland Garros) şi vom vedea ce se va întâmpla.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.