Embed from Getty Images

Slideshow – 5 imagini din timpul conferinţei de presă
videoclip la sfârşitul ştirii

Simona Halep a răspuns la conferinţa de presă de după victoria de astăzi din turul 2 (R32) al WTA Premier Mandatory “Mutua Madrid Open”:

Ştiam că va veni încărcată cu multă încredere şi că trebuie să încep în forţă şi agresiv partida, ceea ce am şi făcut.
După ce am jucat câteva game-uri am căpătat încredere şi am simţit că pot câştiga partida.
Cred că am jucat din nou bine. Este al doilea meci al turneului şi am o dispoziţie grozavă.
A fost un meci plăcut şi consider victoria una importantă, căci am câştigat în faţa unei fete care are două victorii de turneu pe zgură, anul acesta.

E dificil să fac comparaţii cu anul trecut. Am un an mai mult, o experienţă mai bogată. În tenis nu ştii niciodată, trebuie să abordezi o zi după alta, meci după meci. La nivelul acesta toată lumea joacă la un nivel ridicat, aşa că trebuie să intru concentrată, motivată, să câştig fiecare partidă pe care o joc.
Nu am aşteptări, vreau doar să mă simt bine şi să cred în şansa pe care o am, de a merge până la capăt.

Îmi place acest turneu, îmi plac terenul şi condiţiile. Am jucat – şi am câştigat – multe meciuri aici, deci sunt încrezătoare. Despre asta este vorba şi despre plăcerea cu care joc. Sunt de faţă mulţi prieteni, familia, mă simt ca acasă şi sunt mai motivată şi mai relaxată.

Îmi aduc aminte că am jucat cu Krystina Plíšková anul trecut aici şi că a fost un meci dificil. Serveşte destul de tare, forehandul cu stânga este foarte puternic. Trebuie să studiez cum am abordat partida anul trecut şi să joc la fel acum.
Sunt încrezătoare că pot câştiga partida, dar mă aştept la un meci dificil şi orice se poate întâmpla în timpul unui meci de tenis, aşa că mă voi concentra doar la ce am de făcut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.