Site-ul Federaţiei Britanice de Tenis, British Tennis, anunţă participarea liderului WTA, Simona Halep, la turneul Premier “Nature Valley International” – dotat cu o contribuţie financiară totală de  852.564 USD – de la Eastbourne (24-30 iunie).

Cum şi ocupanta locului 2 WTA, Caroline Wozniacki, este anunţată la turneu, organizatorii speră la o reeditare a finalei ediţiei din 1978, când în finală s-au întâlnit numerele 1 şi 2 ale ierarhiei: Chris Evert şi Martina Navratilova. Finala era câştigată atunci de cea din urmă: 6-4, 4-6, 9-7.

Directorul turneului, Gerald Fischer a spus despre prezenţa Simonei:

Suntem încântaţi s-o avem din nou pe Simona la Nature Valley International. A jucat anul acesta un tenis foarte plăcut în circuit, aşa că este grozav că le putem oferi fanilor posibilitatea să o urmărească pe prima jucătoare a lumii luptând pentru trofeu.

Simona a jucat şi la ediţia trecută a turneului, când pierdea în sferturi, tocmai la jucătoarea din Danemarca, menţionată mai sus.

*

Altfel, contul de Instagram al WTA a realizat o animaţie cu Simona, avansând spre fileu pe poziţii viitoare şi una cu o avanpremieră la partida, ce stă să înceapă, din sferturile de finală al Mutua Madrid Open”:

@simonahalep #FutureFreeze

A post shared by WTA (@wta) on

@simonahalep & @karolinapliskova square off Thursday at @mutuamadridopen ??

A post shared by WTA (@wta) on

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.