Credit Foto: Simona Halep Fan Space

După ce şi-a făcut intrarea pe zgură în partidele de la sfârşitul săptămânii trecute, care au contat pentru Barajul Grupei Mondiale – Fed Cup, ediţia 2018, Simona Halep va juca astăzi pentru prima dată în 2018 pe suprafaţa preferată, la WTA Premier “Porsche Tennis Grand Prix”.

Partida din optimile de finală (R16):

Simona Halep (1 WTA ) [1]Magdalena Rybarikova (Slovacia, 18, clasament maxim: 17 WTA / 5 martie 2018, 29 de ani)

Palmares direct: 3-2

Credit Info: itftennis.com

va începe în jurul orei 21.00.

La Stuttgart, Magdalena Rybarikova s-a calificat în optimi după victoria la Daria Kasatkina, care a avut una din zilele ei (foarte) slabe, aşa că prea multe nu am putut afla despre potenţialul actual al jucătoarei slovace.

Oricum, ea ocupă locul 53 în clasamentul sezonului 2018, datorat în mare măsură – 240 din cele 381 de puncte câte a acumulat în 2018 – optimilor de finală de la Australian Open.
În rest, a mai jucat sferturi de finală la WTA International Monterrey şi tur 2 la WTA Premier 5 Doha, când a abandonat în partida cu Monică Niculescu.
La WTA Premier Sydney, WTA Premier Mandatory Indian Wells şi Miami – eliminată tot de Monica – a pierdut la primul meci.

Cea mai bine clasată jucătoare pe care a învins-o a fost Kirsten Flipkens (75) – tur 2 la Australian Open, dar a pierdut şi la Sofia Zhuk (136) – tur 1, Indian Wells sau Anna Kalinskaya (150) în Fed Cup, Rusia – Slovacia (februarie).

*

Altfel, mâine va apărea noul număr al revistei Elle România, care va conţine un pictorial cu Simona şi un interviu pe care l-a acordat Ioanei Ulmeanu înainte de sărbătorile de iarnă.

 Credit Foto: Instagram Ioana Ulmeanu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.