Simona Halep a avut astăzi marele merit că a luptat până la capăt în condiţiile în care nu a avut o zi bună, iar adversara şi-a jucat şansa carierei, aceea de a învinge un lider WTA. Şi şi-a jucat-o bine, printr-un joc agresiv, variat şi destul de ingenios.

Până la urmă, jucătoarea noastră a trecut şi peste nereuşite, care i-au cauzat momente de enervare şi peste căzătura din jocul 8 al decisivului, în care glezna a fost din nou în pericol şi peste durerea la omoplat, care a sâcâit-o mai tot timpul.

Ea a reuşit să egaleze situaţia la seturi după un joc în revenire faţă de prima manşă, iar în decisiv – după o nouă scădere – a egalat de la 2-4 şi de la 4-5 şi-a adjudecat clar finalul de partidă, reuşind să înfrângă definitiv înverşunarea adversarei.

În partida contând pentru turul 2 (R64) al turneului WTA Premier Mandatory “Miami Open presented by Itaú”:

Simona Halep (1 WTA) [1] – Océane Dodin (Franţa, 98) [LL] 3-6, 6-3, 7-5 în 2h6′

SH-OD

Credit Info: wtatennis.com

Simona acumulează 65 de puncte WTA – 215 la ediţia trecută – şi va fi recompensată cu un premiu financiar în valoare de 47.170 USD pentru calificarea în turul 3, unde o va întâlni pe Agnieszka Radwanska (Polonia, 32) [30], cu care are un palmares direct egal: 5-5.

Credit Info: itftennis.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.