Galerie

Sorana Cîrstea a ajuns la Palm Springs, California, de unde a postat fotografia de mai sus şi foarte devreme s-a dus la Indian Wells Tennis Garden (videoclip la sfârşitul ştirii) pentru antrenament. Între cele două localităţi se face jumătate de oră, pe autostrada interstatală I10, cea pe care acum sunt amplasate panourile gigant cu Serena Williams şi Alexis Olympia Ohanian Junior.

De aici Sorana va pleca la New York pentru a participa la Tie Break Tens, care se va disputa pe 5 martie şi va putea fi urmărit live pe contul de Facebook al turneului, apoi va reveni în California în vederea disputării turneului WTA Premier Mandatory “BNP Paribas Open” Indian Wells (7-18 martie).
În Foto 2 vedem anunţul participării jucătoarei noastre la demonstrativ, făcut de unul din sponsorii turneului, producătorul de apă minerală norvegian, Voss Water.

Şi ca să revenim la Indian Wells Tennis Garden, tot acolo va începe în scurt timp partida pe care Marius Copil o va disputa în optimile de finală ale turneului ATP Challenger 150k+H (ospitalitate) “Oracle Series”.
Culoarul jucătorului nostru continuă să se lumineze, căci în cazul unei victorii, el îl va întâlni în sferturi pe Darian King (Barbados, 191, fost 106 ATP), care s-a calificat deja profitând de retragerea din turneu a lui Jérémy Chardy (Franţa, 97, fost 25 ATP) [7].

Meciul lui Marius poate fi urmărit live aici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.