După partida de astăzi din optimile de finală ale turneului ITF 100k+H, câştigată în mai puţin de o oră, Mihaela Buzărnescu a răspuns la interviul acordat imediat după meci:

Întrebare: Felicitări! Ai reuşit o performanţă excelentă astăzi! Meciul s-a terminat în mai puţin de o oră.

Mihaela: Serios?

Î: Care a fost strategia ta în această partidă?

Mihaela: Mulţumesc mult! Am dorit să fiu agresivă. Pentru că am jucat acum o lună cu ea într-o semifinală de 100k şi a fost un meci cu adevărat greu. Atunci am câştigat în decisiv, aşa că eram avertizată.
Aşa că mi-am propus să-mi fac jocul şi să fiu agresivă, căci ea este foarte, foarte bună.
Şi am reuşit să joc foarte bine astăzi. Nu am făcut greşeli.

Î: Simţi că intri în turneu? Că te apropii de forma maximă pe măsură ce avansezi?

Mihaela: Da, simt că e din ce în ce mai bine şi încerc să mă bucur de asta, căci este ultimul turneu al anului şi – după cum am mai spus – consider că sunt într-o scurtă vacanţă, căci n-am avut practic pauză de 6 luni încoace. Încerc să fiu mai relaxată ca de obicei.

*

Adversara Mihaelei din sferturile de finală va fi Belinda Bencic (Elveţia, 98 WTA, clasament maxim: 7 WTA / februarie 2016, 20 de ani) [5], pe care jucătoarea noastră a învins-o în singura lor întâlnire de până acum: 6-4, 5-7, 7-6(4) în sferturile de finală ale turneului WTA International Linz 2017, tot pe hard.

Bencic este într-o formă de zile mari, căci după Linz, ea mai jucat semifinale la ITF 100k Poitiers şi apoi în noiembrie a câştigat două turnee WTA 125k (Challenger) legate: Hua Hin şi Taipei, astfel că ea a înregistrat astăzi a 12-a victorie consecutivă în circuitele 2 şi 3, după 6-2, 6-1 cu Tereza Martincova (Cehia, 141) în 1h7′.
Întrebată la interviul de după partidă ce părere are sepre partida cu Mihaela din sferturi, Belinda a spus că vrea să-şi ia revanşa, după meciul nebun de la Linz (video la sfârşitul ştirii).

Partida se va disputa mâine şi va începe cel mai devreme la ora 11.30.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.