La conferinţa de presă premergătoare primului turneu de Mare Şlem al anului, Simona Halep a spus:

Mă simt bine. Sunt deja de o săptămână aici şi m-am pregătit bine. Aştept, am ceva emoţii, dar asta este normal. Sunt în formă.
Sper să fie mai bine decât anul trecut, când am pierdut în primul tur, dar atunci ea (Shuai Zhang, n.n.) a jucat bine, a făcut sferturi de finală, aşa că nu a fost chiar atât de rău.
Abia aştept să joc mâine, va fi primul meci pe terenul central, sunt încântată că voi fi acolo. E un statut special că voi deschide turneul, dar am mai făcut-o de două ori la French Open, cred, şi e în regulă, nu mă gândesc prea mult la asta.
Îmi cunosc adversara destul de bine, am jucat cu ea la US Open şi va fi un meci greu, dar o să dau totul, o să fiu concentrată şi încrezătoare şi vreau neapărat să câştig.
Viteza terenului este normală şi m-am obişnuit cu Rod Laver Arena.
Am venit ceva mai devreme în Australia ca să mă obişnuiescu cu căldura, căci în România este foarte frig. Aceasta este singura deosebire în ce priveşte pregătirea faţă de celelalte turnee de Mare Şlem.
N-am jucat mult, deci am avut timp să lucrez la jocul meu.
Voi încerca să mă mişc repede, să blochez, în principiu vreau să-mi fac jocul chiar dacă Rogers loveşte puternic. Am mai avut adversare care lovesc puternic deci ştiu ce trebuie să fac împotriva lor. Dar nu se ştie niciodată. Va fi altă zi, alt joc şi voi sta în meci şi mă voi bate chiar dacă în anumite momente jocul meu nu va funcţiona.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.