La Saint-Malo, în Franţa se dispută turneul ITF, cu premii în valoare de 50.000+H (la turneele care oferă ospitalitate, se acordă un număr mai mare de puncte decât la cele de aceeaşi valoare fără ospitaliate), “Open Emeraude Solaire”:

Pe tabloul principal este prezentă Alexandra Cadanţu. În primul tur ea a câştigat partida:

Alexandra Cadanţu (250 WTA) – Audrey Albié (Franţa, 503) [WC] 6-2, 6-3

Partida a durat 1h36′.

(Click pentru a mări imaginea. Credit Info: itftennis.com)

Cu 9 puncte WTA acumulate în urma calificării, Alexandra se pregăteşte pentru meciul din optimi ce se va desfăşura astăzi,  nu mai devreme de ora 17.00, în care o va avea ca adversară pe Varvara Flink (Rusia, 287 WTA, aflată la maximul de clasament al carierei, 19 ani), pe care nu a mai întâlnit-o până acum. Aceasta a profitat de retragerea lui Virginie Razzano (Franţa, 168 WTA) [5] în setul decisiv al meciului care s-a disputat tot ieri.

*

În calificări a jucat şi Jaqueline Cristian (388) [4], care după ce a trecut de Marine Partaud (Franţa, 606): 6-3, 6-2, a pierdut în turul 2 la Eline Kordolami (Grecia, 557): 1-6, 7-5, 6-4 pentru aceasta din urmă.

*

Cele două jucătoare românce fac pereche la dublu şi s-au calificat în sferturile de finală, după:

Alexandra Cadanţu / Jaqueline Adina Cristian – Polina Leykina (Rusia) / Laetitia Sarrazin (Franţa) 6-3, 7-6(1)    

Următoarele lor adversare vor fi: Elyne Boeykens (Belgia) / Nicola Geuer (Germania) [3], într-un meci ce se va disputa mâine.  

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.