Embed from Getty Images

Darren Cahill, citat de site-ul tennisworldusa.org, a punctat câteva aspecte interesante legate de fosta lui elevă, Simona Halep:

Cred că puţini şi-ar fi imaginat cele realizate de Simona în ultimii ani.

Este atât de puternică, ea reuşind să răzbată în faţa celor mai mari. A trebuit să lupte de fiecare dată pentru victorie şi deseori disputa a fost încrâncenată. Dar dacă analizezi rezultatele ei din ultimii 5 ani, nu poţi decât să fii mândru.

Cu toţii trebuie să urmăm exemplele date de Federer şi Nadal. Priviţi-l pe Nadal: se antrenează 4 ore pe zi, deşi a câştigat de 11 ori la Roland Garros.

Despre parteneriatul cu Simona, Darren a comentat:

Românii sunt altfel decât australienii. Noi suntem mult mai relaxaţi. Când pierdem, spunem: “Okay, trebuie să muncim mai mult”. Este o mentalitate complet diferită între cele două popoare. Românii sunt uneori dezamăgiţi de rezultatele ei.
Halep este o persoană uimitoare pe teren şi în viaţa de zi cu zi. Aţi văzut câte mesaje primeşte de la celelalte jucătoare.

Până la urmă, ea nu s-a simţit uşurată, ci fericită, căci o presiune enormă a apăsat pe umerii ei. A reuşit un lucru fabulos pentru România.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.