Săptămâna trecută s-a disputat la Braşov “Turneului Campionilor Tenis 10 FRT & Tenis Teens“. Evenimentul destinat jucătorilor mai mici de 10 ani înregistrați în sistemul FRT a fost organizat de CS Lechner Tennis School.

Mihaela Buzărnescu, numită ambasador al turneului, a ajutat la promovarea acestuia. Ea s-a întâlnit cu tinerii tenismeni în mall Coresi şi le-a împărtăşit acestora din experienţa ei.

Campion la nivelul Portocaliu (8-10 ani, mediu) a devenit David Cercel, nimeni altul decât fiul Alinei Tecşor-Cercel, antrenoarea echipei de Fed Cup a României şi al lui Theodor Cercel, preparatorul fizic al liderului WTA, Simona Halep.

Succesul lui David nu i-a scăpat fostului coleg al lui Teo în “team Halep”, antrenorul Darren Cahill, care a postat pe Instagram o fotografie cu campionul pe podium,  l-a felicitat, precizând că este foarte mândru de el, şi a adăugat:

Acum câteva săptămâni îmi dădea lecţii de schi şi acum câştigă turnee de tenis!

Dar a avut şi o obiecţie:

Dar trebuie să-l învăţăm pe David – la fel ca pe tatăl lui – să schiţeze un zâmbet în aceste momente… ce spui Alina Tecşor?

Sunt cunoscute glumele prieteneşti făcute de ceilalţi membri ai “team Halep” de-a lungul timpului – inclusiv de Simona – a căror ţintă a fost Teo Cercel, extrem de zgârcit la capitolul respectiv.

Darren a încheiat:

Multe alte succese vor veni, sunt sigur. Bravo, David! Te îmbrăţişez, prietene.

Simona, promptă ca întotdeauna în a-i răspunde lui Darren, a intervenit:

Felicitări, David ❤️ Sunt de acord D, trebuie să-i învăţăm să zâmbească.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.