Galerie
Credit Foto şi Info: cosr.ro & Instagram

La propunerea Federaţiei Române de Tenis, acceptată de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român prin Comisia Tehnică a COSR, în vederea reprezentării la Jocurile Olimpice de vară, Tokyo 2020, a fost înfiinţat lotul olimpic de tenis.

Lotul s-a reunit în premieră la Casa Olimpică. Componenţa acestuia o vedem în fotografiile de mai sus: Simona Halep (1 WTA), Mihaela Buzărnescu (24, Irina Begu (67 WTA la simplu / 23 WTA la dublu), Ana Bogdan (76), Monica Niculescu (100 WTA la simplu / 47  WTA la dublu), Alexandra Dulgheru (147), Irina Bara (158 WTA la simplu / 76 WTA la dublu), Raluca Olaru (44 WTA la dublu) –  la feminin, Marius Copil (60 ATP), Horia Tecău (27) şi Florin Mergea la masculin.

Simona Halep a spus:

Pentru mine este o onoare să fac parte din acest lot olimpic. Pentru toţi sportivii cred că este cea mai mare realizare, joci pentru ţară, reprezinţi ţara şi cu siguranţă va fi un moment deosebit. Vreau să îmi exprim public dorinţa să fiu port drapel în 2020, dacă o să merit şi o să creadă asociaţia care decide că pot să fiu port drapel ar fi o mare bucurie.

Videoclip şi alte amănunte de la festivitate – Telekom Sport

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.