Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Astăzi, la Turneul Final ATP 2018 s-au disputat primele două partide ale ultimelor runde din Grupele Guga Kuerten la simplu şi Knowles / Nestor la dublu:

  • Lukasz Kubot (Polonia, 7) / Marcelo Melo (Brazilia, 7) [3] – Oliver Marach (Austria, 2 ATP la dublu) / Mate Pavic (Croaţia, 3) [1] 7-6(4), 6-4 în 1h40′

Kubot / Melo sunt totuşi eliminaţi, au ghemaveraj mai slab decât Marach / Pavic, care la rândul lor pot fi depăşiţi de Herbert / Mahut, dacă francezii câştigă meciul cu Bryan / Sock, pierd în 3 seturi sau chiar şi în două, dar câştigând 7 jocuri, dacă seturile sunt normale sau 8, dacă au nevoie de prelungiri.

  •  Alexander Zverev (Germania, 5 ATP) [3] – John Isner (SUA, 10) [8] 7-6(5), 6-3

Partida a durat 1h21′.
În primul set, în care s-a câştigat doar cu serviciul, Isner a ratat o minge de set la 6-5 – la singura oportunitate de break pe care a avut-o şi în singurul game care a avut nevoie de prelungiri – iar Zverev s-a desprins în tie-break de la 5-5.
În schimb, în manşa a doua, germanul nu a ratat unica lui oportunitate de a câştiga cu returul în această partidă şi astfel s-a desprins decisiv.

Clasamentul Grupei este acum:

  1. Novak Djokovic – 2 victorii, setaveraj 4-0
  2. Alexander Zverev – 2 victorii, setaveraj 4-2
  3. Marin Cilic – 1 victorie, setaveraj 2-3
  4. John Isner – 1 victorie, setaveraj 0-3

Aşadar, Novak Djokovic a câştigat grupa şi Alexander Zverev este sigur calificat în semifinale, la a doua participare la Turneul Final ATP.

Semifinalele vor fi:

Novak Djokovic – Kevin Anderson

Roger Federer – Alexander Zverev

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.