Credit Foto: vosgesmatin.fr

Deşi a jucat prima întâlnire pe teren propriu în campionatul Franţei, Saint-Dié – echipa Mihaelei Buzărnescu şi a Irinei Bara – a suferit şi prima înfrângere – după două egaluri.

Saint-Dié – TE Yonnaise 2-4

Audrey Albié (354 WTA) – Mihaela Buzărnescu (24) 4-6, 6-1, 6-2

Valéry Tuaillon, redactorul ziarului Vosges Matin – de la care am preluat şi informaţiile – precizează că în pofida începutului bun, jocul Mihaelei s-a dereglat ulterior şi că în acel moment – din cauza presiunii – a început să apară “micul ei păcat”: frustrarea. Totuşi, el adaugă că ţinând cont de numeroasele ei victorii obţinute în contul echipei, această înfrângere nu-i poate fi reproşată de către suporteri.

Irina Ramialison (Franţa, 331) – Irina Bara (143) 6-4, 7-6

Irina Bara (76 WTA la dublu) / Mihaela Buzărnescu (24) – Estrella  Cabeza Candela (Spania, 395) / Irina Ramialison (1178) 7-6, 4-6, [11-9]

Al doilea punct al echipei din Saint-Dié a fost adus de Elitsa Kostova (Bulgaria, 28), care a învins-o pe Estrella Cabeza Candela (339) 6-2, 7-6.

Echipa din Vosges se clasează acum pe locul 3 (din 5) în Grupa B şi va întâlni miercuri tot acasă pe US Colomiers, în faţă cărora trebuie să înregistreze un rezultat pozitiv pentru a nu-şi periclita şansele de a rămâne în prima divizie.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.