Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

În primul sfert de finală disputat la Masters 1000 “Paris Rolex Masters”, singurul jucător necotat printre capii de serie, care pătrunsese în această fază, Karen Khachanov, a câştigat repede în faţa favoritului 4:

Karen Khachanov (Rusia, 18 ATP) – Alexander Zverev (Germania, 5) [4] 6-1, 6-2

Partida a durat 1h10′.
Khachanov a reuşit 4 break-uri în primul set (a câştigat toate jocurile la primire) şi două în al doilea, în timp ce Zverev, doar unul în primul.

Karen a obţinut prima victorie la Zverev – la a 3-a întâlnire – şi s-a calificat în a doua semifinală Masters 1000, după cea de la Toronto 2018. De altfel, el traversează o perioadă foarte bună, câştigând 9 din ultimele 10 partide disputate – 4 pentru titlul de la 250 Series Moscova, o victorie şi o înfrângere (Kei Nishikori) la 500 Series Viena şi 4 aici.

Aşa că cele 360 de puncte ATP cuvenite semifinalistului îi asigură primului jucător al Rusiei un progres până pe locul 13, un nou maxim al clasamentului, cel vechi fiind locul actual pe care îl ocupa pe 29 octombrie.

În semifinale, Karen Khachanov îl va întâlni pe învingătorul din partida Jack Sock (SUA, 23) [16]Dominic Thiem (Austria, 8) [6], care se dispută acum.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.