Embed from Getty Images

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au avut de furcă doar un set cu adversarii lor astăzi, în sferturile de finală ale Masters 1000 “Paris Rolex Masters”, echipa clasată pe locul 7 în clasamentul sezonului 2018, Klaasen / Venus.

Perechea româno-olandeză a dominat tie-break-ul primului set, după ce toate jocurile se câştigaseră cu serviciul, ca în manşa a doua să nu mai piardă niciun joc, după ce 3 dintre ele le-au câştigat la punct decisiv, unul la 30, unul la 15 şi unul la zero:

Jean-Julien Rojer (23 ATP la dublu) / Horia Tecău (31) – Raven Klaasen (Africa de Sud, 18) / Michael Venus (Noua Zeelandă, 12) [6] 7-6(4), 6-0 în 1h11′

Horia şi Jean-Julien se califică pentru a doua oară în semifinalele unui turneu Masters 1000 – după Cincinnati – în acest sezon, compromis într-o bună măsură de accidentarea jucătorului nostru.
Ei îşi egalează performanţa de la ediţia trecută a turneului – 360 de puncte – astfel că Horia este sigur că va reveni luni în top 30. Premiul financiar comun este de 71.130 USD.

Adversari în semifinale le vor fi învingătorii din partida Pierre-Hugues Herbert (19) / Nicolas Mahut (14) (ambii Franţa) [8] – Mike Bryan (1) / Jack Sock (6) (ambii SUA) [2], care se joacă acum.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.