Alexandra Dulgheru ni s-a adresat pe reţelele de socializare (videoclip la sfârşitul ştirii) aducându-ne o nouă veste neplăcută – a câta oare? – legată de starea ei de sănătate.

La fel de atentă faţă de fanii ei, pe care i-a anunţat întotdeauna cu lux de amănunte despre cele bune şi cele rele din cariera ei, Alexandra este conştientă că ne va veni greu să credem ce ne aduce la cunoştinţă, realizând că este greu de imaginat cum ghinionul se înverşunează atât de mult împotriva ei.

Ea a luat decizia de a se opera la genunchi – pentru a 3-a oară! – acum 10 zile, iar acum două zile intervenţia chirurgicală – minoră – a fost efectuată la Bucureşti.

Motivul este că după US Open şi-a luat o pauză de recuperare, s-a întors la antrenamente, a revenit pentru a disputa WTA 125k Limoges şi apoi, câteva meciuri în campionatul Franţei pe echipe, pentru a-şi testa genunchiul. Concluzia a fost că fără intervenţie chirurgicală lucrurile nu aveau să se rezolve.

Alexandra îşi păstrează ca întotdeauna optimismul, este fericită că s-a operat, de data aceasta la timp, spre deosebire de primele operaţii.
Ne spune că medicii sunt încrezători şi că ea se simte bine, având pentru prima dată după o operaţie o senzaţie de libertate, de mişcare mai facilă, în genunchi.

Speră ca într-o lună, o lună şi jumătate să revină pe teren şi în februarie să joace primele turnee.

Apoi, ne asigură din nou că este foarte fericită că a luat această decizie şi că îşi propune să mai joace tenis încă 2-3 ani astfel că este pregătită să facă tot ce-i stă în putinţă, ca să completeze o carieră interesantă şi să se simtă bine pe teren.

În încheiere, ne mulţumeşte pentru sprijinul pe care i-l acordăm în calitate de fani şi subliniază încă o dată ce important este acesta pentru ea.

Tot discursul ei este împănat ca de obicei cu glume, dar rămânem totuşi cu un sentiment de profundă emoţie după ce îl vizionăm, mai ales pentru că Alexandra pare că se gândeşte mai mult la cum vom primi noi vestea, decât la ea.

Alexandra Dulgheru are 29 de ani, se clasează pe locul 148 WTA, după ce şi-a atins maximul carierei pe 11 aprilie 2011: 26 WTA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.