Embed from Getty Images

Agnieszka Radwanska (29 de ani) a confirmat acum puţin timp zvonurile care circulau de ceva vreme legate de retragerea ei din activitate.

Într-o postare pe reţelele de socializare, jucătoarea scrie:

Dragi prieteni,

doresc să împărtăşesc cu voi una din cele mai importante decizii pe care am luat-o în viaţă.
Astăzi, după 13 ani de tenis la nivel competiţional, am decis să-mi închei cariera. Aceasta nu a fost o decizie uşoară.
Sunt recunoscătoare pentru toate amintirile frumoase, cele 20 de titluri WTA, inclusiv cel de la Turneul Final WTA de la Singapore (2015, n.n.), finala de la Wimbledon (2012, n.n.) şi multe altele.
Din nefericire nu mai sunt capabilă să mă antrenez şi să joc aşa cum obişnuiam s-o fac, căci organismul nu mai funcţionează conform dorinţelor mele.
Luând în considerare sănătatea mea şi sarcinile grele pe care le implică tenisul profesionist, trebuie să admit că nu pot să-mi mai forţez corpul spre limitele cerute.

Pun racheta deoparte şi îmi iau adio de la circuitul profesionist, dar nu mă voi îndepărta de tenis. Acesta a avut mereu un rol special în viaţa mea. Dar acum a venit vremea pentru noi provocări, care sper că vor fi la fel de palpitante ca cele de pe teren.

De-a lungul carierei mele mi-am reprezentat ţara cât am putut de bine. Sper că meciurile mele au fost o sursă de emoţii şi de bucurie pentru voi toţi. Sprijinul vostru, cuvintele calde şi credinţa în mine m-au însoţit la fiecare meci şi vă sunt recunoascătoare pentru asta.
Vă mulţumesc pentru nopţile de nesomn şi pentru toate premiile fanilor, acestea au fost cea mai importantă onoare şi recompensă pe care am primit-o pentru munca mea.
Sunt recunoscătoare că am cei mai buni şi mai loiali fani în lumea tenisului.

Adresez mulţumiri speciale tuturor celor care au fost lângă mine la bine şi la greu, sora mea şi cea mai bună echipă: David, Tom, Krzystof, Jason, sponsorii şi partenerii mei – vă voi fi mereu recunoscătoare pentru ce aţi făcut pentru mine.

Aga

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.