Astăzi, într-o partidă contând pentru optimile de finală ale “VTB Kremlin Cup de la Moscova:

Aliaksandra Sasnovich (Belarus, 31) – Kiki Bertens (Olanda, 10) [4] 6-3, 4-6, 6-3

Partida a durat 2h4′.
Bertens a opus o rezistenţă dârză pe final, a revenit de la 0-3 la 3-3 şi a salvat primele 3 mingi de meci – dar Sasnovich a fost mai bună – şi desigur, mai proaspătă – astăzi.

Aceasta a fost a 3-a victorie la o jucătoare din top 10 pentru Aliaksandra Sasnovich, după cea la Karolina Plíšková (6) în turul 2 (R16) la Premier Tokyo 2016 şi cea la Petra Kvitova (7), în turul 1 (R128) al Wimbledon 2018.

Acest rezultat o califică pe Karolina Plíšková – care mai devreme fusese eliminată – pentru Turneul Final WTA, dar olandeza avea nevoie de semifinale pentru a o depăşi pe cehoaică.

Karolina Plíšková completează tabloul celor 8 jucătoare calificate pentru Singapore, Kiki Bertens va fi prima rezervă, iar lupta pentru a doua rezervă continuă între Aryna Sabalenka (nu joacă nicăieri săptămâna aceasta), Anastasija Sevastova (calificată deja în sferturi la Moscova) şi Daria Kasatkina (joacă mai târziu în optimi aici).

Tabloul complet al Turneului Final WTA 2018 este: Simona Halep, Angelique Kerber, Naomi Osaka, Petra Kvitova, Caroline Wozniacki, Sloane Stephens, Elina Svitolina şi Karolina Plíšková.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.