Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 5 imagini – mingea de meci, la sfârşitul ştirii

Primul sfert de finală de pe tabloul WTA Premier Mandatory “China Open“, care fusese decis încă de miercuri, a dat câştig de cauză Anastasijei Sevastova, ea reuşind să se califice astăzi în a doua semifinală a carierei la un turneu de această categorie, după cea de la Madrid 2017.

Anastasija Sevastova (Letonia, 20 WTA) – Dominika Cibulkova (Slovacia, 30) 6-3, 7-6(5)

Partida a durat 1h41′.
Două break-uri la niciunul pentru letonă în primul set, care în manşa a doua a trebuit să alerge după adversara ei pe tabelă, ea recuperând de 3 ori break-urile slovacei. În tie-break, Sevastova a luat un avantaj timpuriu: 3-0, dar Cibulkova a prins-o din urmă la 5. Ultimele două puncte au scăpat-o însă pe Nastia de alte complicaţii.

Palmaresul direct este acum 2-1 pentru letonă, care şi-a luat revanşa pentru înfrângerea suferită la începutul anului la Premier Sydney. Sevastova obţinea prima ei victorie în faţa slovacei acum 8 ani, tot aici, în optimile de finală.

Victoria o menţine pe Sevastova în cursa pentru calificarea la Turneul Final de la Singapore, pentru care are însă nevoie de o victorie de turneu aici plus un wild card în următoarele două săptămâni, ca să mai acumuleze puncte.

Aşadar, semifinala de pe jumătatea superioară a tabloului este:

Anastasija Sevastova (Letonia, 20 WTA) – Naomi Osaka (Japonia, 6 WTA) [8]

Palmares direct: 1-1

Credit Info: itftennis.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.