Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

3 Slideshow-uri a câte 5 imagini
Două videoclipuri la sfârşitul ştirii

Penultima partidă din optimile de finală ale WTA Premier Mandatory “China Open“ s-a încheiat cu rezultatul:

Qiang Wang (China, 28 WTA) [WC] – Karolina Plíšková (Cehia, 7) [7] 6-4, 6-4

Partida a durat 1h37′.
Singurul break al primei manşe a fost câştigat de Wang, care în setul 2 s-a văzut condusă cu 0-3 şi 1-4, în urma break-ului cu returul al cehoaicei dn jocul 2.
Însă, de acolo, Wang a atacat necruţător şi a câştigat următoarele 5 jocuri.

Cifrele chinezoaicei la turneele din China devin ameţitoare, un palmares de 16-2: tur 1 – International Shenzhen (ianuarie), 10 victorii pentu titlurile de la International Nanchang (iulie) şi Guangzhou (septembrie), 4 pentru semifinalele de la Premier 5 Wuhan (săptămâna trecută, înfrângerea fiind cauzată de o retragere) şi două aici, după victoria istorică din turul 2 la Jelena Ostapenko.

Acum Wang are un palmares direct favorabil cu Plíšková, ultima victorie fiind cea din turul 2 la Wuhan 2018 şi precedenta tot la Wuhan, dar în 2017, în optimi.

Ea contabilizează astăzi a 3-a victorie la o jucătoare din top 10 în acest sezon – a mai eliminat-o pe Venus Williams (9) în turul 1 (R128) la Roland Garros – şi a 4-a a carierei – victorie la Caroline Wozniacki (1) în turul 1 la International Kuala Lumpur 2013.

De asemenea, ea îşi va îmbunătăţi maximul clasamentului cu cel puţin o poziţie.

Karolina Plíšková, care avea şansa să se califice pentru Turneul Final de la Singapore încă de la Beijing, mai trebuie să aştepte deocamdată

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.