Embed from Getty Images

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

3 Slideshow-uri a câte 5 imagini
videoclipuri, la sfârşitul ştirii

Celor 6 victorii care i-au adus titlul de la WTA Premier 5 Wuhan, Aryna Sabalenka i-a mai legat astăzi încă una în turul 2 (R32) – în primul a avut BYE – al WTA Premier Mandatory “China Open“ la o jucătoare cotată printre capii de serie:

Aryna Sabalenka (Belarus, 16 WTA ) – Garbiñe Muguruza (Spania, 15) [14] 7-5, 6-4

Partida a durat 1h46′.
În primul set s-a câştigat cu serviciul până în ultimul joc, când Sabalenka a câştigat cu returul, după ce în precedentul reuşise să salveze 3 mingi de break.
În manşa a doua, după două schimburi de break-uri, jucătoarea din Belarus l-a câştigat pe cel hotărâtor la a 3-a minge de meci, nu înainte de a o împiedica de 3 ori pe Muguruza să egaleze la 5.

Aryna Sabalenka, o maşină de returnat mingi, îşi domină adversarele şi la capitolul mental, cuvântul “presiune” părând să lipsească din vocabularul ei.
Ea ocupă pentru moment locul 12 în clasamentul live şi o va întâlni în optimile de finală pe deţinătoarea titlului, Caroline Garcia (Franţa, 8) [4]: 7-6(2), 6-3 în 1h41′ cu Polona Hercog (Slovenia, 86) [Q].

Garbiñe Muguruza se retrăgea anul trecut aici în timpul primului meci, astfel că pleacă de la Beijing cu un profit net de 55 de puncte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.