Galerie: două autoturisme, aceeaşi câştigătoare – Simona Halep în 2018 (foto 1) şi 2017 (foto 3)

Credit Foto & Info: Portalul media Porsche

Simona Halep tocmai a fost premiată pentru că a terminat pe primul loc în clasamentul “Porsche Race Singles”, ediţia 2018. Această ierarhie contabilizează punctele dobândite de jucătoare pe parcursul unui sezon în cele 4 turnee de Mare Şlem, 4 Premier Mandatory, cele mai bune două turnee Premier 5 plus 6 cele mai bune rezultate la restul turneelor (în cazul campioanei noastre au fost doar 5).

Simona termină pentru al doilea an la rând prima în această ierarhie.

Simona a primit din partea sponsorului acestui clasament, producătorul de autoturisme german, un automobil Porsche 718 Boxster GTS.

Primind cheile autoturismului, jucătoarea noastră a spus:

După ce am câştigat primul meu titlu de Mare Şlem anul acesta, să termin prima în “Race to Singapore” este o onoare, de care sunt foarte mândră.

Cheile i-au fost înmânate de Detlev von Platen, membru al consiliului de administraţie, responsabil pentru vânzări şi marketing la Porsche AG (foto 2, alături de Simona), care a spus cu această ocazie:

Dorim să o felicităm pe Simona Halep pentru că a câştigat a doua oară la rând “Porsche Race Singles”. Acest clasament este dovada pentru cooperarea noastră strânsă cu WTA şi completarea ideală a activităţilor pe care le desfăşurăm la nivel naţional.

Ieri, Simona primise distincţiile WTA pentru cea mai bună jucătoare a sezonului şi cea pentru realizări deosebite – singura calificată la toate cele 5 ediţii ale Turneului Final de la Singapore.

*

Liniile de clasament ale primelor 9 jucătoare

Credit tabel: wikipedia.org

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.