Monica promovându-şi sponsorul de echipament sportiv, producătorul american Sofibella

Cel mai important turneu al săptămânii în circuitul ITF Pro este “Internationaux Feminins de la Vienne”, dotat cu premii în valoare de 80.000 USD, care se dispută pe hard, în sală, la Poitiers, capitala departamentului Vienne, din centrul Franţei.
Deţinătoarea titlului, Mihaela Buzărescu nu va participa la ediţia atuală, ea urmând să meargă direct la WTA 125k Limoges, între 5 şi 11 noiembrie.

În schimb, Monica Niculescu (82 WTA) – campioană la simplu aici în 2015 – este prezentă pe tabloul de simplu, fiind cotată cap de serie 6.
Ea o va întâlni în primul tur pe Vera Zvonareva (Rusia, 124, clasament maxim: 2 WTA / octombrie 2010, 34 de ani), cu care are un palmares direct egal: 1-1.

Credit Info: itftennis.com

Monica are de apărat până la sfârşitul anului cele 13 puncte de aici – optimi anul trecut – şi cele 160 corespunzătoare victoriei de turneu de la WTA 125k Limoges 2017, turneu la care va participa de asemenea, aşa că nevoia ei de puncte este mare, pentru a rămâne în top 100 WTA.

Pe de altă parte, Vera Zvonareva este într-o accentuată creştere de formă, ea ajungând săptămâna trecută – venită din calificări – până în sferturile de finală ale WTA Premier Moscova, după ce în optimi o învingea categoric pe Karolina Plíšková (5), rezultatul aducându-i un progres de 37 de locuri în clasamentul de săptămâna aceasta.

Partida nu este programată astăzi.

*

Monica (46 WTA la dublu)  este prezentă şi pe tabloul de dublu alături de Galina Voskoboeva (Kazahstan,  86).
Ele sunt cotate capi de serie 1 şi cum tabloul este de doar 14 echipe vor avea BYE în primul tur şi vor juca direct în sferturi.

 Tabloul de Simplu – ITF Poitiers 2018

Tabloul de dublu – ITF Poitiers 2018

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.