Embed from Getty Images

Slideshow – 5 imagini: Rafael Nadal la conferinţa de presă
unde şi-a anunţat retragerea din turneu

Videcoclip, la sfârşitul ştirii

Partidele pe care trebuiau să le joace astăzi în turul 2 (R32) la “Paris Rolex Masters”, capii de serie 1 – Rafael Nadal şi 3 – Roger Federer – nu vor mai avea loc, căci:

  • Rafael Nadal s-a retras din cauza unei accidentări în zona abdominală. După cum a spus la conferinţa de presă, în ultimele zile a simţit a o durere în acea zonă – mai ales când servea – iar doctorii l-au sfătuit să nu joace, ca situaţia să nu se agraveze.

Retragerea lui Rafael Nadal îi asigură locul 1, începând de luni, lui Novak Djokovic, care după victoria de ieri are deja 55 de puncte înaintea spaniolului.

Nole devine astfel primul jucător de la Marat Safin în 2000, care a fost în acelaşi sezon în afara top 20 şi apoi număr 1 ATP.

Nole îşi va începe astfel cea de-a 224-a săptămână – a 4-a serie – în fruntea clasamentului ATP.

Locul lui Rafa pe tablou a fost luat de Malek Jaziri (Tunisia, 55 ATP) [LL], care joacă deja cu Fernando Verdasco (Spania, 27)

  • pe de altă parte şi Milos Raonic s-a retras, din cauza unei accidentări la cotul drept astfel că Roger Federer se califică în optimile de finală –  fără să joace vreun meci – unde îl va avea ca adversar pe Fabio Fognini (Italia, 14) [13], care se află în aceeaşi situaţie, căci şi adversarul lui din turul 2, Marton Fucsovics (Ungaria, 42) s-a retras şi el din turneu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.