Embed from Getty Images

Slideshow – 5 imagini: Kerber şi Fissette după triumful de la Wimbledon

Managementul lui Angelique Kerber a dat ieri un comunicat în care anunţă despărţirea – cu intrare în vigoare imediată – a jucătoarei clasate pe locul 3 WTA de antrenorul belgian Wim Fissette.
Motivul invocat este existenţa unor “diferenţe de opinii legate de viitorul parteneriatului”.

Decizie care surprinde prin aceea că Angie nu a mai putut să-l rabde pe Wim încă o săptămână, până la finalul sezonului.

După cum se precizează şi în comunicat, colaborarea începută în noiembrie anul trecut a fost una rodnică, jucătoarea din Germania – în vârstă de 30 de ani – progresând de pe locul 21 la sfârşitul sezonului trecut, până pe cel actual şi reuşind să câştige sub mandatul lui Fissette al 3-lea titlu la un turneu de Mare Şlem şi primul la Wimbledon.
La începutul anului ea devenise campioană la Premier Sydney, după o pauză de un an şi patru luni fără titlu (de la US Open 2016).
De asemenea, ea a ajuns în semifinale la Australian Open şi în sferturi la Roland Garros.

Noul antrenor al lui Kerber va fi anunţat după Turneul Final WTA.

Wim Fissette, pe de altă parte cu rezultate foarte bune, uneori excelente, cu elevele sale – Kim Clijsters, Sabine Lisicki, Simona Halep, Victoria Azarenka, Johanna Konta –  îşi continuă traseul de “nomad” nereuşind să stabilească un parteneriat mai lung.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.