Embed from Getty Images

Început excelent la WTA Premier 5  “Dongfeng Motor Wuhan Open” pentru Monica Niculescu şi Vania King, care s-au regăsit de aceeaşi parte a fileului după aproape doi ani. Ultima dată jucau împreună la Premier Mandatory Beijing 2016 (foto sus este de la petrecerea jucătoarelor de acolo), an pe care îl începuseră cu victoria de turneu de la International Shenzhen.

Astăzi în primul tur (R28) al probei de dublu:

Vania King (SUA, 39 WTA la dublu) / Monica Niculescu (51) – Aleksandra Krunić (Serbia, 65) / Katerina Siniakova (Slovenia, 2) 6-4, 6-2 în 1h21′

Chiar dacă viceliderul clasamentului de dublu – Katerina Siniakova – nu a avut-o alături pe partenera cu care a făcut furori anul acesta în circuit, victoria categorică – de la 2-2 în setul doi, Monica şi Vania au sprintat spre final – este una dătătoare de speranţă.

Pentru calificarea în optimi ele vor fi recompensate cu câte  105 puncte WTA şi un premiu financiar comun în valoare de 9.200 USD. Acolo ele vor avea ca adversare pe Nicole Melichar (Australia, 18) / Kveta Peschke (Cehia, 13) [7].

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.