Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

3 Slideshow-uri a câte 5 imagini
Galerie videoclipuri, la sfârşitul ştirii

În partida contând pentru turul 2 (R32) al turneului WTA Premier 5  “Dongfeng Motor Wuhan” au fost confirmate problemele pe care le avusese Simona în timpul antrenamentului de duminică şi pe care le recunoscuse la conferinţa de presă de ieri.

Dominika Cibulkova (Slovacia, 31 WTA) – Simona Halep (1 WTA) [1] 6-0, 7-5

Partida a durat 1h24′.
În primul set, Simona a avut dureri în zona spatelui / a gâtului şi a fost practic incapabilă să se deplaseze sau să lovească la un nivel cât de cât normal. De aici şi scorul de pe tabelă, Cibulkova uitând să mai strige şi Pome pe durata primului set.
A făcut-o în schimb în al doilea, când analgezicele pe care le-a primit Simona în timpul numeroaselor intervenţii ale trainerului şi-au făcut efectul şi jucătoarea noastră a jucat de la egal la egal cu adversara ei. A revenit de la 0-2 la 4-2, a fost prinsă din urmă la 4 egal, a mai câştigat o dată cu returul pentru 5-4, dar finalul a aparţinut slovacei, oricum într-o formă fizică mult mai bună.

Un exerciţiu de voinţă al Simonei, acela de a juca astăzi, poate şi o încăpăţânare, dar care e posibil să o ajute pe latura mentală în viitoarele confruntări atât de importante de la sfârşitul sezonului.

Simona Halep a pierdut şi anul trecut în primul meci la turneul de la Wuhan.

Galerie videoclipuri (3)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.