Irina Begu şi Raluca Olaru s-a calificat astăzi în a doua finală împreună, după cea pe care o câştigau la International Bucureşti 2017.

Ele au obţinut a 3-a victorie la WTA International “Tashkent Open”, în faţa echipei formate din finalistele probei de simplu:

Irina Begu (24 WTA la dublu) / Raluca Olaru (54) [1] – Margarita Gasparyan (309) / Anastasia Potapova (143) (ambele Rusia) 4-6, 6-2, [10-6] în 1h23′

Cele 180 de puncte cuvenite fiecărei finaliste îi vor permite Irinei să fie sigură de o nou îmbunătăţire a clasamentului maxim: locul 22 începând de luni, care va rămâne acelaşi, chiar dacă va câştiga în finală.
Raluca este deocamdată sigură de un progres de două locuri.
Premiul financiar comun pe care şi l-au asigurat este de 6.400 USD.

Finala

Irina Begu (24 WTA la dublu) / Raluca Olaru (54) [1]Olga Danilovic (Serbia, 542) / Tamara Zidanšek (Slovenia, 471)

figurează în programul de mâine, după cea de simplu – care va începe la ora 10.00 – şi va fi urmată de festivităţile de premiere pentru ambele probe.

Separat, Irina va juca mâine în a 15-a finală a carierei la dublu – palmares: 8-6 – şi a 4-a sezonului, după cele câştigate la International Shenzhen (/ Simona Halep), International Bucureşti (/ Andreea Mitu) şi cea pierdută la Premier Eastbourne (/ Mihaela Buzărnescu).

Pentru Raluca, finala de mâine va fi a 17-a – palmares 9-7 – şi a 3-a a sezonului, după cele câştigate la International Rabat (/ Anna Blinkova) şi International Strasbourg (/ Mihaela Buzărnescu).

Jucătoarele noastre au mai fost campioane la Tashkent, Irina, la simplu – în 2015 şi Raluca la dublu – în 2008 (/ Olga Savchuk) şi 2016 (/ Ipek Soylu).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.