Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 5 / 2 imagini
La sfârşitul ştirii, videoclup de la antrenament

Simona Halep a acordat conferinţa de presă înaintea începerii turneului WTA Premier Mandatory “China Open” şi s-a antrenat în condiţiile de vreme nefavorabilă de la Beijing.

Terenul pe care s-a desfăşurat antrenamentul era plin de bălţi – în urma unei averse care a luat şi acoperişul retractabil prin surprindere – voluntarii îl uscau, dar Simona şi-a ales un loc uscat şi a continuat imperturbabilă să lucreze, la îndemnul lui Darren: “o să lovim pe lângă ei” (Credit Info & Foto: Jimmie48 Photography / WTA).

Primele declaraţii ale Simonei care au parvenit de la conferinţa de presă sunt legate de accidentarea la spate pe care a suferit-o la Wuhan:

E  mult mai bine decât atunci, dar încă mă doare. Încerc să fac cât mai multe tratamente, așa că mă simt mai bine și sper că mâine voi putea să joc la capacitatea maximă.

Am lucrat foarte mult acasă după US Open. Am fost foarte tristă că am pierdut din nou în prima rundă, doi ani la rând. Dar așa e viața și trebuie să accept. Am muncit din greu, am fost cu adevărat motivată să vin în China, dar cu doar două zile înainte de turneu, m-am accidentat la spate. Am fost puțin frustrată. Dar nu pot schimba lucrurile, nu poți să controlezi astfel de evenimente. Am venit la Beijing încrezătoare și pozitivă. Încerc să mă recuperez foarte bine pentru a putea juca la cel mai înalt nivel și o să încerc să câștig câteva meciuri.

Credit: tennismash.com

https://arhive.tenisite.info/wta-beijing-2018-halep-si-buzarnescu-pe-tabloul-de-simplu-buzarnescu-niculescu-si-flipkens-olaru-pe-cel-de-dublu-2/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.