Raluca Olaru s-a calificat ieri împreună cu Franko Skugor pentru a doua oară în sferturile de finală ale unui turneu de Mare Şlem. Prima dată ea reuşea această performanţă la Roland Garros 2017, alături de Olga Savchuk, cea care tocmai a anunţat că se retrage din activitate.

După victoria din optimile de finală ea s-a fotografiat alături de o iubitoare a tenisului românesc, posesoarea contului de Instagram @cora2305 (foto 1) şi a dat frâu liber bucuriei pe Instagram Story (foto 2):

Ce meci astăzi!!! 16-14 în tie-break-ul de meci pentru sferturi de finală aici, la US Open.

La rândul ei, Selma Cadâr s-a calificat în turul 2 al unui turneu de Mare Şlem la prima participare (tablou principal sau calificări), aspect pe care îl evidenţiază şi ea în foto 5.

Foto 3 – pentru care îi mulţumesc – este din timpul partidei, iar în foto 4 o vedem alături de idolul ei, Dominika Cibulkova, după cum ne spune chiar Selma, care o felicită pentru victoria la Angelique Kerber şi îi urează succes în optimi.
Ulterior, atât Domi, cât şi mama ei, i-au dat “like” pe Instagram, înfrumuseţându-i Selmei şi mai mult ziua de ieri, pe care şi-a încheiat-o ca spectatoare la partida Serena Williams – Kaia Kanepi (videoclip 1 şi 2).

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.