Galerie: Irina şi Timea în timpul partidei de ieri
Crerdit Foto: Twitter Pierre-Alex@carr_pierre64

Până la urmă, Timea Bacsinszky a fost adversara pe care Irina Bara a întâlnit-o în optimile de finală ale turneului ITF Pro “ENGIE Open de Biarritz Pays Basque”, dotat cu premii în valoare de 80.000 USD.
Fostul număr 9 WTA, care a jucat puţin anul acesta, încercând să revină treptat după operaţia la încheietura mâinii drepte, la care a fost supusă în octombrie trecut, a câştigat partida întreruptă din primul tur: 5-7, 6-4, 6-2 cu Katarina Zavatska (Ucraina, 207).

Ulterior, ea a trecut şi de jucătoarea noastră:

Timea Bacsinszky (Elveţia, 660 WTA) – Irina Bara (150) [5] 6-2, 7-5

Partida a durat 1h27′.
Irina a început bine: 2-0, dar o serie de 8 jocuri consecutive ale elveţiencei au dus-o pe aceasta la un set înainte şi 2-0.
Jucătoarea noastră a revenit, a egalat la 4, dar încă 3 break-uri la rând au lăsat-o pe Timea în avantaj, ea încheind cu un joc câştigat pe propriul serviciu la zero.

Ieri n-a mai fost timp pentru partida din sferturile de finală ale probei de dublu a Irinei, care a fost reprogramată pentru astăzi, a doua de pe terenul semicentral, cu începere de la ora aproximativă 14.30:

Irina Bara (76 WTA la dublu) / Valentina Ivakhnenko (Rusia, 435, fostă 104 / noiembrie 2016) – Akgul Amanmuradova (Uzbekistan, 261, fostă 36 WTA / ianuarie 2010) / Ekaterine Gorgodze (Georgia, 254).

Irina este deţinătoarea titlului la dublu, ea câştigând anul trecut proba, alături de Mihaela Buzărnescu.

Ordinea de joc

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.