După victoria de turneu la WTA Premier 5 “Coupe Rogers présentée par Banque Nationale”, care i-a adus 900 de puncte WTA şi un premiu financiar în valoare de 530.000 USD, Simona Halep a spus la ceremonia de acceptare a trofeului:

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Simona, campioană şi în timpul finalei
La sfârşitul ştirii, discursul de acceptare în engleză şi română

Mă bucur că pot vorbi din nou la această ceremonie pentru al doilea an la rând la Montréal. A fost o săptămână extraordinară şi simt că mi-am atins cel mai bun nivel al tenisului, chiar dacă am venit după o pauză lungă şi am fost epuizată după primul meci, dar nu am renunţat, am continuat să lupt de-a lungul turneului şi am reuşit să termin învingătoare, în faţa acestei audienţe superbe.

Vreau să te felicit Sloane. Mă faci să joc din ce în ce mai bine şi îţi mulţumesc pentru asta. Mereu facem partide mari şi sper să mai jucăm multe finale împreună.

Îi mulţumesc mult echipei mele şi îmi cer iertare pentru ziua de azi, am fost puţin nebună, poate din cauza căldurii. Mulţumesc pentru sprijin, pentru munca pe care o depuneţi cu mine zi de zi şi hai să continuăm să mai facem asta, pentru că este un lucru minunat.

Mulţumesc organizatorilor, directorului turneului, sponsorilor, voluntarilor. Ospitalitatea a fost la înălţime şi mereu când vin în Canada mă simt minunat. Mai ales la Montréal, unde am câştigat de două ori. Aţi făcut o trabă foarte bună.

Şi ca de obicei, le mulţumesc celor care mă urmăresc de acasă, ştiu că se trezesc pentru mine atunci când joc noaptea.

În încheiere, Simona a mulţumit pentru susţinere în limba română dar i-a şi mustrat finuţ pe cei câţiva spectatori care au perturbat desfăşurarea partidei prin scandări mai mult decât nepotrivite şi care astfel au arătat o crasă lipsă de respect la adresa campioanei noastre, care în încleştarea supraomenească numai de asta nu avea nevoie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.