Ana, la recuperare şi imediat după victoria de ieri, alături de un fan
Credit Foto: Instagram şi Twitter Shri Kulkarni‏@skulk1619

Adversara Irinei Begu din primul tur (R30) al tabloului principal la WTA Premier “Connecticut Open”, de la New Haven,  Ashleigh Barty (16 WTA) [6] s-a retras din cauza unei viroze.

Astfel, Irina Begu (55 WTA) o va întâlni în primul tur pe Daria Gavrilova (Australia, 23) – deţinătoarea titlului – devenită cap de serie 9, după retragerea compatrioatei ei.
Învingătoarea din această partidă o va întâlni în turul 2 (R16) pe cea dintre Aryna Sabalenka (Belarus, 34) şi o jucătoare venită din calificări, în partida ce o va da pe câştigătoarea acestei optimi de tablou (a doua a primului sfert).
Această ultimă învingătoare o va întâlni în sferturile de finală pe cea a primei optimi, care va fi decisă în partida dintre Simona Halep (1 WTA) [1] şi o jucătoare venită din calificări.

Partida

Irina Begu (55 WTA) – Daria Gavrilova (Australia, 23, clasament maxim: 20 WTA / august 2017, 24 de ani)

Palmares direct: 2-0

Credit Foto: itftennis.com

este programată astăzi,  în al 4-lea meci de pe terenul principal (unde sesiunea începe la ora 18.00) şi va avea ca oră aproximativă de start 22.30.

Partida Anei Bogdan (78 WTA) din runda finală a calificărilor este programată tot astăzi – al 3-lea meci de pe Grandstand – cu începere de la ora aproximativă 21.00, dar jucătoarea noastră tot nu-şi cunoaşte adversara, căci partida în care trebuia să fie determinată aceasta: Rebeca Peterson (Suedia, 72) – Sofia Kenin (SUA, 67) a fost întreruptă ieri în primul set, la scorul 5-6, serveşte Kenin şi va fi reluată astăzi de la ora 18.00.

Tabloul Principal (revizuit) – WTA Connecticut Open New Haven 2018

Ordinea de joc – 19.08 – WTA Connecticut Open New Haven 2018

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.