Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri din timpul partidei de seară
şi încă două din meciul câştigat de Simona mai devreme

După ce mai devreme se calificase în optimile de finală ale turneului WTA Premier 5 “Coupe Rogers présentée par Banque Nationale”, care se dispută la Montréal, Simona Halep a obţinut şi a doua victorie a zilei.

Meciul între actualul lider WTA şi cel din 2002 (11 săptămâni) a fost la discreţia celui prezent, Venus nereuşind să opună o rezistenţă semnificativă în al doilea meci al zilei şi pentru ea.
Ceea ce nu scade cu nimic din meritele Simonei, care şi-a păstrat determinarea după maratonul din partida de mai devreme, s-a recuperat îndeajuns de bine pentru a se prezenta într-o formă fizică bună şi şi-a păstrat concentrarea care i-a permis să-şi îndeplinească planul tactic:

Simona Halep (1 WTA) [1] – Venus Williams (SUA, 14) [13] 6-2, 6-2

Partida a durat 1h11′.
Simona a câştigat cu returul în primul joc al partidei şi apoi, după o scurtă întrerupere cauzată de ploaie, şi-a dublat avantajul cu încă un break în jocul 5: 4-1. Tot ce a mai reuşit Venus a fost să prelungească ultimul joc al manşei şi să salveze primele 4 mingi de set.
În manşa a doua, după 3 jocuri câştigate de Simona, a venit rândul americancei să câştige două, dar de aici Simona s-a dus glonţ spre sferturile de finală, în această a doua serie, jucătoarea noastră nemaipierzând decât 3 puncte.

Simona acumulează 190 de puncte WTA şi un premiu financiar în valoare de 60.120 USD pentru calificarea în sferturile de finală, unde o va întâlni pe Caroline Garcia (Franţa, 6, aflată pe cel mai bun loc al carierei, 24 de ani) [6], care ceva mai devreme o eliminase pe Maria Sharapova (Rusia, 22): 6-3, 6-2 în 1h28′ şi cu care Simona are un palmares favorabil: 4-1.

Credit Info: itftennis.com

Partida este programată prima din sesiunea de seară pe terenul central şi va începe nu mai devreme de ora 1.30 AM.

Ordinea de joc – 10.08 – WTA Rogers Cup Montréal 2018

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.