Mihaela Buzărnescu a câştigat ieri partida din primul tur (R56) al WTA Premier 5 “Coupe Rogers présentée par Banque Nationale” şi a obţinut astfel a 6-a victorie consecutivă în circuit, dacă le adăugăm şi pe cele 5 care i-au adus titlul de la WTA Premier San José:

Mihaela Buzărnescu (20 WTA) – Qiang Wang (China, 53) [Q] 6-2, 7-5

Partida a durat 1h29′.
Mihaela a pornit ca din tun: 5-0, după ce a câştigat şi de două ori cu returul. Wang a reuşit să se redreseze şi dacă n-a mai putut schimba soarta setului 1, şi-a anunţat perioada bună din al doilea, când a fost ea cea care a reuşit primul break, în jocul 5.
Chinezoaica şi-a apărat avansul şi la 5-3 – la primire – a avut primele 3 mingi de set, urmate de alte 4 în jocul următor.
Miki a fost însă de neclintit, şi-a păstrat calmul, nu a făcut pasul înapoi, şi-a corectat serviciul – break-ul fusese cauzat şi de două duble greşeli consecutive ale ei – a  continuat să fie agresivă şi a câştigat toate jocurile până la sfârşit.

Mihaela acumulează 60 de puncte WTA şi un premiu financiar în valoare de 14.860 USD pentru calificarea în turul 2 (R56), unde o va pe deţinătoarea titlului, Elina Svitolina (Ucraina, 5) [5], pe care o conduce în palmaresul direct cu 2-0, după ce a învins-o anul acesta la Roland Garros (R32 / zgură): 6-3, 7-5 şi WTA Premier Birmingham (iarbă / QF): 6-3, 6-2.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.