Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 5 imagini din prima partidă a zilei (deocamdată)

Din primele declaraţii care ne-au parvenit de la Simona Halep, date la conferinţa de presă de după a doua victorie obţinută ieri la WTA Premier 5 “Western & Southern Open, Cincinnati, am aflat că:

A fost o zi grea. Sunt foarte obosită. Dar sunt fericită că am câştigat amândouă partidele. Şi a doua a fost şi mai bună, de la 1-4, şi, da, am încredere acum. Am început să simt jocul.

După ce am câştigat la Montréal, am spus că vin aici ca să câştig câteva meciuri, pentru că după ce câştigi un titlu ai sentimentul acela de “Hai să facem mai mult”.

Cred că atitudinea mea e cea bună. Nu renunţ. Lupt pentru fiecare minge. Şi aşa rămân concentrată tot timpul. Şi când am această stare, pur şi simplu refuz să pierd.

Ştiu că partida cu Sabalenka va fi diferită faţă de cea de la Shenzhen, pentru că acum ea are foarte multă încredere, după ce a bătut toate aceste jucătoare bune.
Dar pe de altă parte, sunt optimistă. Va fi o provocare pentru mine după atâtea meciuri. Mâine va fi unul greu, dar am venit aici ca să joc şi sper că voi câştiga.

Galerie videoclipuri (2)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.