Credit Foto: Twitter @CincyTennis
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

3 Slideshow-uri a câte 5 imagini

Partida contând pentru turul 2 (R32) al turneului WTA Premier 5 “Western & Southern Open” a fost întreruptă la scorul de:

Simona Halep (1 WTA) [1] Ajla Tomljanovic (Australia, 58) [Q] 4-6, 6-3, 4-3 (30-15), serveşte Tomljanovic

şi va fi reluată astăzi.
Până acum s-a jucat timp de 2h6′.

Partida a fost însoţită de numeroase peripeţii:
Mai întâi, meciul a început cu o întârziere de circa 2 ore, cauzată de ploaie.

Mai apoi, partida a durat mult din cauza time-out-urilor medicale solicitate de ambele jucătoare. Iar în decisiv, ploaia a mai oprit încă o dată ostilităţile.

În primul set, Tomljanovic a câştigat prima cu returul – în jocul 4 – şi deşi Simona a imitat-o în jocul 9, australianca a mai reuşit un break, atunci când nu se mai putea face nimic.
În manşa a doua, Simona a câştigat cu returul în primul joc, dar Ajla a reuşit imediat re-break-ul. Liderul WTA a trecut din nou la conducere după break-ul din jocul 5, căruia i l-a adăugat pe cel din ultimul ghem.
După setul 2, Tomljanovic a primit îngrijiri medicale la vestiar şi apoi a pornit ca din puşcă: 3-0 cu două break-uri.
A venit rândul Simonei să ceară time-out medical şi revenită de la vestiar, situaţia s-a repetat în oglindă, căci acum a fost rândul ei să reuşească o serie câştigătoare: 4 jocuri inclusiv break-urile pierdute.
Şi când jucătoarea noastră era pe val, conducea cu 30-15 pe serviciul adversarei, ploaia a întrerupt – acum, definitiv pentru astăzi – meciul.

Nu a fost cea mai bună zi pentru Simona, care a greşit mult, enervată şi de jocul precis al adversarei, care a obligat-o să rişte mult.
Nici serviciul – 9 duble greşeli – nici forma fizică (durerile la spate) şi nici starea psihică – o răceală cu Darren în timpul OCC-urilor – nu au ajutat-o prea mult, dar sperăm că la reluare lucrurile nu vor fi complicate pentru ea.

Aşteptăm acum ordinea de joc revizuită pentru astăzi.

Galerie videoclipuri (17)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.